Start med å legge bringebærsyltetøy eller rørte bringebær i bunnen av et glass – dra det gjerne litt opp langs innsiden av glasset for en ekstra fin effekt.
Fyll på med isbiter og hell over valgfri melk.
Lag matcha på vanlig måte
Sikt matchapulveret gjennom en sil for å unngå klumper.
Tilsett litt varmt vann (maks 80 °C) og visp med en matcha-visp til det skummer lett.
Topp glasset med den ferdige matchaen – og nyt!
Ingredienser
2-3 Friske jordebær eller syltetøy
Isbiter
1-2 dl valgfri melk
Matcha
Varmt vann
Instruksjoner
Start med å legge bringebærsyltetøy eller rørte bringebær i bunnen av et glass – dra det gjerne litt opp langs innsiden av glasset for en ekstra fin effekt.
Fyll på med isbiter og hell over valgfri melk.
Lag matcha på vanlig måte
Sikt matchapulveret gjennom en sil for å unngå klumper.
Tilsett litt varmt vann (maks 80 °C) og visp med en matcha-visp til det skummer lett.