Produkter
Oppskrifter
Produkter
Våre Produkter
Alger og Greens
Drikke
Kokos
Råkakao
Smoothie Boosters
Topping
Vitaminer og Urter
Oppskrifter
Alle kategorier
Baking og snacks
Drikke og te
Frokost og mellommåltid
Smoothies og shakes
Hvorfor Supermat
Hvorfor Supermat
Hvorfor spirulina?
Ti smoothie-toppinger vi ofte bruker
Slik gjør du smoothien enda sunnere
Hva er matcha?
Plantbased Protein Power
Alt du trenger å vite om råkakao
Om Oss
Om Oss
Kontakt Oss
Forhandlere
Spørsmål & Svar
Cookies & GDPR
Superkuler med kakao, hamp og Bipollen
20 min
Antall porsjoner: 1
Oppskriftskreatør:
Bettina Kojan
Ingredienser
Instruksjoner
9 steinfrie dadler
3 ss råkakao pulver
3 ss hampfrø
2 ss bipollen
6 ss flytende Cocosa kokosolje kaldpresset
1 ts kanel
Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse.
Del deigen opp i 9–10 emner og trill dem til kuler med hendene.
Rull hver kule i en skål med hampfrø til de er jevnt dekket på alle sider.
Sett kulene i kjøleskapet i 20–30 minutter, så de får satt seg.
Tips
Disse nytes aller best kalde – rett fra kjøleskapet!
Ingredienser
9 steinfrie dadler
3 ss råkakao pulver
3 ss hampfrø
2 ss bipollen
6 ss flytende Cocosa kokosolje kaldpresset
1 ts kanel
Instruksjoner
Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse.
Del deigen opp i 9–10 emner og trill dem til kuler med hendene.
Rull hver kule i en skål med hampfrø til de er jevnt dekket på alle sider.
Sett kulene i kjøleskapet i 20–30 minutter, så de får satt seg.
Tips
Disse nytes aller best kalde – rett fra kjøleskapet!
Relaterte produkter
Supernature Bipollen
150g
Supernature Hampfrø
150g
Supernature Kakaopulver
150g
Supernature Økologisk Kokosolje Extra Virgin
480 ml
Lignende oppskrifter
Pannekaker
Vanilje- og sjokoladenicecream
Choko Nicecream med chili
Riskrem med Tart Cherry
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier