Riskrem med Tart Cherry

20 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

5 dl kokosmelk
1 dl grøtris
4-5 ss lønnesirup
En klype supernature Himalayasalt
En klype ekte vaniljepulver
4 dl vegansk kremfløte (pisket til krem)
Topp med tart Cherry og hakkede nøtter

Instruksjoner

Ha kokosmelk, grøtris, lønnesirup, vanilje og salt i en kjele. Kok opp og småkok på lav varme under lokk, til grøten er ferdig kokt.Rør om i blant.
Ha kremfløten i en stor bolle, og pisk den noen minutter med en håndmikser.
Tilsett grøten og pisk det godt sammen.
Ha kokosmelk, grøtris, lønnesirup, vanilje og salt i en kjele. Kok opp og småkok på lav varme under lokk, til grøten er ferdig kokt.
Rør om i blant.
Ha kremfløten i en stor bolle, og pisk den noen minutter med en håndmikser.
Tilsett grøten og pisk det godt sammen.
Hell riskremen over i skåler og topp med Tart Cherry og hakkede nøtter - nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter